> Odkrivanje osebnosti – persolog Slovenia

Razvijajte podjetje
na osnovi ljudi!

persolog osebnostni profil

Uspešni ljudje se odlikujejo po tem, da znajo uravnovesiti svoj notranji potencial in vedenje, ki se kaže na zunaj. Zavedajo se svojih prednosti in omejitev, na podlagi česar lahko obvladujejo težavne situacije ali konflikte tako na strokovnem kot na zasebnem področju. Osebnostni profil temelji na opisih človeškega vedenja v konkretnih situacijah, cilj česar je boljše razumevanje potreb posameznika in ljudi, s katerimi le-ta prihaja v stik.

Na osnovi izpolnjenega vprašalnika dobite poročilo persolog Osebnostnega profila, ki je osnova za:

  • odkrivanje lastnih prednosti in področij, kjer je potrebno izboljšanje
  • izkoriščanje lastnih potencialov
  • razumevanje drugih osebnostnih tipov
  • lažje prilagajanje drugim osebnostnim tipom

Računajte na preproste metode.

Celotni persolog Osebnostni model ima po naravi situacijski pristop. Pragmatične in k ukrepanju usmerjene strategije si hitro zapomnimo in so zato tudi tako učinkovite.

Izkoristite raznolikost in prilagodljivost.

Vodenje, prodaja in distribucija, coaching, upravljanje s stresom in zaposlovanje so le nekatera področja, ki jih pokriva naš model. Lahko ga uporabite na kateremkoli področju kjer je pomembno vedenje.

Zaupajte izkušnjam.

Po svetu je več kot 8.500 certificiranih trenerjev. V Nemčiji obstaja persolog več kot 20 let. 90% podjetij DAX (podjetja, ki so na seznamu nemške borze) sodelujejo s certificiranimi trenerji za persolog osebnostni model.

Zaupajte strokovnosti.

persolog osebnostni model temelji na rezultatih raziskav prof. Johna g. Geierja in mag. Dorothy Downey. Model temelji tudi na ugotovitvah akademikov Ericha Fromma, Alfreda Adlerja in Martina Fishbeina.

Delajte z orodji, ki so ciljno usmerjena.

Statistične raziskave v sodelovanju z Univerzo Koblenz-Landau iz Nemčije potrjujejo visoko zanesljivost in tehtnost sestavnih delov persolog osebnostnega modela. Njegovo uspešnost potrjujejo naši uporabniki.